Kaip internetu įsigyti klasikinius saulės akinius, kurie tiks

Tarp aprangos aksesuarų tikrai vietą randa ir klasikiniai saulės akiniai, kurie tarnaus ilgai ir tiks tiek Jūsų stiliui, tiek veido formai. Štai keli patarimai iš Bergamo saulės akinių parduotuvės Latvijoje. Kaip juos pasirinkti, kai dažniausiai apsiperkame internetu?

 

Veido formos nustatymas

Pirmiausia prieš pirkdami saulės akinius turėtumėte sužinoti, kokios formos yra Jūsų veidas. Dažniausiai skiriami trikampės (arba širdies formos), ovalios, apvalios, kvadratinės ir pailgos formų veidai.

Rekomenduojame gerą triuką veido formai įvertinti. Pamoka gana paprasta. Jums reikės lūpdažių, muilo gabalėlio, akių pieštuko ar ko kita, kuo galėtumėte ant veidrodžio nupiešti veido kontūrą ir lengvai jį nuvalyti. Atsistokite prieš veidrodį ištiestos rankos atstumu ir apibrėžkite veidą nuo smakro iki plaukų linijos. Tada atsitraukite ir pamatysite savo veido formą.

Dar kitas triukas, padedantis pasirinkti saulės akinius, yra nustatyti dydį. „Bergamo“ interneto parduotuvėje saulės akiniai yra dalijami į: S, M ir L / XL dydžius. Sau tinkamą dydį galite nustatyti visai paprastai – naudodamiesi kreditine kortele. Pridėkite kortelę prie vidurinės nosies linijos ir sekite pagal paveikslėlio instrukciją, kad išsiaiškintumėte, kurie saulės akiniai jums tiks geriausiai. Atramos tašku laikoma antakių linija: S dydis – kortelė siekia iki antakių linijos arba už jos; M dydis – nedaug iki jos; o L ir XL dydžiams ji siekia iki antakių lanko.

Pažvelkime, kokie yra klasikiniai saulės akinių rėmeliai ir kokioms veido formoms jie tinka.

 

Katės akys

Šie ryškiai moteriški akiniai labiausiai siejami su praėjusio šimtmečio penkiasdešimtmetėmis ir šešiasdešimtmetėmis damomis, tačiau, žinoma, jie aktualūs ir šiais laikais. Jiems būdinga aukštyn pakelta šonų linija, galima įsigyti įvairių stilių: lakoniškų, storais rėmeliais, žaismingai papildytų įvairaus dizaino elementais.

Šios formos akiniai geriausiai tiks širdies formos ir apvaliam veidams.

 

Drugelio formos saulės akiniai

Šie akiniai yra gerokai platesniais šonais, primenantys drugelio sparnus. Jie tapo populiarūs šio šimtmečio pirmame dešimtmetyje dėl mados namų „Prada“ kolekcijos – juos nešiojo tokios žvaigždės kaip Keitė Mos, Rihanna ir Paris Hilton. Kiti mados namai (Dolce & Gabbana, Tom Ford ir kiti) netrukus pasekė „Prados“ pėdomis ir tai tapo tendencija. Kadangi šis dešimtmetis mados pasauliui buvo itin svarbus, drugelio formos saulės akiniai taip pat atgauna populiarumą.

Šios formos akiniai geriausiai tiks ovaliems ir pailgiems bei širdies formos veidams.

 

Stačiakampiai akiniai

Turbūt labiausiai klasikinis ir populiariausias stačiakampio (dar vadinamas wayfarers arba keliautojų) rėmelių dizainas priklauso prekės ženklui „Ray-Ban“. Tai paprasti akiniai, kurie visada bus madingi. Jiems taip pat priklauso per dideli oversized rėmeliai, kurie yra madingi jau 50 metų. Šiuo metu jie yra tendencijos viršūnėje, o dideli rėmeliai tapo nemirtinga klasika.

Jie yra gana universalūs ir tiks visoms veido formoms, tačiau labiausiai – ovaliam, pailgam ir apvaliam.

 

Lašo formos arba policininko / piloto akiniai

Įmonė „Bausch&Lomb“ šiuos rėmelius XX amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje sukūrė pilotams, tačiau pokario metais jie tapo madingu aksesuaru ir nuo tada liko aktualūs. Vis dar manoma, kad jie suteikia aprangai šiek tiek karinio atspalvio.

Šios formos akiniai geriausiai tiks apvaliam veidui.

 

Apvalūs saulės akiniai

Apvalūs rėmeliai populiarūs jau nuo praėjusio šimtmečio pradžios – tai yra pirminė saulės akinių forma nuo tų laikų, kai nebuvo tokio plataus pasirinkimo ir jie buvo būtinybė, o ne madingi aksesuarai. Reikia pridurti, kad tokia forma išlaikė laiko išbandymą ir yra aktuali iki šiol.

Šie akiniai geriausiai tiks kvadratiniams, ovaliems ir širdies formos veidams.

 

Pagalvės formos saulės akiniai

Kitaip nei klasikiniai „Ray-Ban“ stačiakampiai rėmeliai, pagalvės formos akiniai yra sunkesni, platesni, nepastovios formos, kartais ir suapvalintais kampais. Jie dera prie moteriškos, ekscentriškos aprangos kaip ryškus ir akį traukiantis elementas.

Šie akiniai geriausiai tiks ovaliems ir pailgiems veidams.

 

Panto saulės akiniai

Klasikinis praėjusio amžiaus rėmelio stilius, kurį damos vertina ir šiais laikais dėl komplimentų ir suteikiamos jaunatviškos išvaizdos. Akiniai yra apvalios formos, tačiau rėmelio viršuje dedamos kojelės vizualiai sukuria švelnų pakilimą. Be to, jie yra klasikinio atspalvio, todėl tiks tiek minimalistiniam, tiek konservatyviam ir moderniam stiliui.

Plonų rėmelių panto akiniai tiks pailgam veidui, o storų – kvadratiniam.

 

Keli patarimai, kad saulės akiniai tarnautų ilgai

- Rinkitės patikimų prekės ženklų akinius – jie bus kokybiškesni ir nesidėvės taip greitai.

- Nešiokitės su savimi akinių dėklą, į kurį galėsite dėti akinius, kai bus nereikalingi, kitaip jie susibraižys rankinėje ar automobilio lentynėlėje.

- Valykite vandeniu ir specialiu mikropluošto audiniu. Niekada nevalykite akinių drabužiais ar kitu audiniu, esančiu po ranka, net jeigu neatrodo šiurkštus.

- Nedėkite akinių ant stalo ar kito paviršiaus žemyn stiklais.

- Rinkitės klasikinius rėmelius, kurie visada bus madingi.

 

Tinkamiausius kiekvienai veido formai rasite mūsų interneto parduotuvėje, kurioje galite ieškoti akinių pagal rėmelio stilių. Taip pat nurodyti kiekvieno modelio S, M arba L / XL dydžiai.

© Bergamo 2023. Visas tiesības aizsargātas.
Website development: